Ülke Puanına En Çok Katkı Yapan Türk Takımı : Malatya Editör / Malatya Haberleri - Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan.

Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer.

Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer. Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun.

Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer.

Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer.

Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun.

Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Ãœlke puanına en çok katkı yapan takımlar
Ülke puanına en çok katkı yapan takımlar from i2.cnnturk.com
Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer.

Hiç öyle objektif takılamam kardeşim.

Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan.

Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer. Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan.

Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan.

Hiç öyle objektif takılamam kardeşim.

Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun.

Ülke Puanına En Çok Katkı Yapan Türk Takımı : Malatya Editör / Malatya Haberleri - Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan.. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var. Bu yüzden beşiktaş'a her ne kadar düşman olsak da falan da filan. Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun. Bu beşiktaş inşallah çok büyük fark yer. Hiç öyle objektif takılamam kardeşim.

Ben diyeyim 7, onlar desin 9 olsun ülke puanı. Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını istiyorum çünkü ülke puanına gerçekten çok ihtiyacımız var.